ZAR OVAKAV GOL? Nesmotreni Gobeljić, onda još nesmotreniji Kanga - U SVOJU MREŽU (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2021, 23:30

ZAR OVAKAV GOL? Nesmotreni Gobeljić, onda još nesmotreniji Kanga - U SVOJU MREŽU (VIDEO)

Baš baksuzno.

FK Crvena zvezda u četvrtom kolu Lige Evrope igra protiv Mitjilanda na stadionu "Rajko Mitić".

Meč je lepo počela Zvezda, imala nekoliko izglednih situacija pred golom Danaca, ali onda se desio trenutak nepažnje. U 12. minutu je Isaksen utekao odbrani crveno-belih, izašao sam pred Borjana, a sa leđa ga je zakačio rukom Miloš Degenek. Sudija nije imao dilemu - direktan crveni karton (OVDE).

Izdržali su puleni Dejana Stankovića do kraja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poluvremena i nisu dozvolili da im lopta uđe u mrežu. Ipak, već početkom druge deonice to se promenilo.

Gobeljić je nesmotreno reagovao na ivici kaznenog prostora i Danci su dobili slobodnjak. Evander je šutirao u Borjanov ugao, međutim Kanga je zakačio loptu i ona je otišla u skroz suprotan deo gola. Mitjiland je poveo 1:0.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.