ZAR I TI, STIVENE? Džerard odlazi u Saudijsku Arabiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2023, 19:55

ZAR I TI, STIVENE? Džerard odlazi u Saudijsku Arabiju

Vodiće poznati klub...

I dalje smo zapljusniti morem senzacionalnih transfera igrača u klubovima Saudijske Arabije, tako je danas došlo vreme i za jedan zvučni trenerski potpis. Legendarni fudbaler Liverpula i nekadašnji trener Rendžersa i Aston Vile Stiven Džerard (43) danas je preuzeo ekipu Al Etifaka, saopštio je klub.

Džerard je bio bez posla od oktobra prošle godine kada je smenjen u Aston Vili, da bi sada preuzeo Al Etifak koji je protekle sezone završio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao sedmi u Pro ligi Saudijske Arabije.

Nakon prelaska Kristijana Ronalda i Karima Benzeme, put bliskoistočne zemlje krenuli su i mnogi drugi asovi poput Ngoloa Kantea, Marcela Brozovića, Kalidua Kulibalija, Eduara Mendija, Rubena Neveša...

هنا منبع الأساطير ❤️💚

يُسعدنا الإعلان عن التعاقد مع جيرارد كمدرب لنادي الاتفاق ✍️#جيرارد_اتفاقي pic.twitter.com/Q5e6HpzXLC

— نادي الاتفاق (@Ettifaq) July 3, 2023

Sa trenerima je do sada to išlo nešto slabije, Arape su navodno odbili Žoze Murinjo, Maks Alegri, čak i trener Fulama Marko Silva, pa je tako Džerard zapravo tek drugo veliko ime koje se bavi trenerskim poslom nakon Žorža Žezusa koji je preuzeo Al Hilal.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.