ZAPLAKAO JE U ZAGRLJAJU SA PORODICOM: Emotivni rolerkoster Nikole Grbića posle osvajanja titule (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Sep.2023, 08:52

ZAPLAKAO JE U ZAGRLJAJU SA PORODICOM: Emotivni rolerkoster Nikole Grbića posle osvajanja titule (FOTO)

Pojlska je novi šampion Evrope.

Odbojkaši Poljska je osvojila zlatnu medalju na prvenstvu Evrope pošto su u finalu savladali Italiju sa maksimalnih 3:0 usred Rima.

Kontrolisali su situaciju na terenu od prvog poena, pa su svojoj zemlji doneli drugu evropsku titulu, prvu posle 2009.

Sa klupe ih je maestralno predvodio Nikola Grbić koji je titulu osvojio na isti dan kada je pre 22 godine uzeo prvi ovaj trofej kao igrač.

On je prvo slavio sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svojom porodicom, koja ga je bodrila sa tribina. U zagrljaju supruge i sinova, jedan od najboljih odbojkaša svih vremena je pustio i suze.

Trenerze❗️ Dziękujemy 🙌#GangŁysego #EuroVolleyM pic.twitter.com/hFI1T6IPul

— TVP SPORT (@sport_tvppl) September 16, 2023

- Danas je 15 godina od smrti moga oca i to je bio glavni razlog koji je izazvao suze - objasnio je Nikola posle meča.

- Štaviše, vratile su se uspomene sa Evropskog prvenstva 2001, kada sam kao igrač osvojio titulu. Nisam od onih koji često plaču, ali danas je bilo mnogo emocija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.