Izvor: HotSport.rs, 14.Jan.2016, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZANIMLJIVO: Hidink aktivira penzionera ako ne uspe da dovede najboljeg strelca lige

Menadžer Čelsija Gus Hidink želi tokom zimskog prelaznog roka da pojača konkurenciju u špicu napada, a njegova rešenja su vrlo zanimljiva.

Naravno da nije iznenađenje interesovanje holandskog stručnjaka za trenutno najboljeg strelca Premijer lige Džejmija Vardija iz Lestera, ali ako ta kupovina ne uspe Hidink ima rezervnu opciju.
Iskusni Emanuel Adebajor je drugi “pik” menadžera “plavaca” i to ne bi bilo ništa iznenađujuće da reprezentativac Togoa od >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << septembra nije bez kluba nakon što se rastao sa Totenhemom. to bi se reklo privremeno je “okačio kopačke o klin”.
Tokom bogate karijere Adebajor je pored Totenhema u Premijer ligi igrao i za Arsenal i za Mančester Siti, a takođe je nosio dres madridskog Reala.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.