ZANIMLJIV ODABIR: Čelsi ima novog kapitena

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2023, 20:20

ZANIMLJIV ODABIR: Čelsi ima novog kapitena

U pitanju je engleski reprezentativac.

Ris Džejms i zvanično je imenovan za novog kapitena Čelsija.

Džejms je član Čelsijeve Akademije od svoje šeste godine. I za novi početak je sasvim logičan izbor da ponede kapitensku traku.

- Izuzetno sam srećan u ovom momentu što mogu da preuzmem ovu ulogu i odgovornost. Znam koliko su velike cipele koje treba da popunim jer je ovaj klub imao izuzetne kapitene u prošlosti. I zato sam uzbuđen - rekao je Džejms.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- U Čelsiju sam praktično ceo svoj život. Počeo sam ovde sa šest godina. To što sam postao kapiten je velika stvar za mene i moju porodicu - dodao je novi kapiten Plavaca. Njegova sestra Loren takođe je važan igrač u ženskom timu Čelsija.

Chelsea captain. 💙 pic.twitter.com/tS7s8iX4aU

— Chelsea FC (@ChelseaFC) August 9, 2023

- Ovo je odluka koju smo doneli klub i ja i veoma sam zadovoljan što će Ris voditi ovaj tim kao kapiten. On je neko ko je svojim stavom i ponašanjem pravi kapiten, neko ko je jasno posvećen Čelsiju. Nosiće traku sa ponosom, kao što je to radio ceolog leta tokom pred sezone - rekao je menadžer Čelsija Maurisio Poketino.

Čelsi novu sezonu u Premijer ligi otvara u nedelju kada na Stamford bridž dolazi Liverpul.

Rojin Tufan, supruga Ozana Tufana reprezentativca Turske

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.