Izvor: HotSport.rs, 10.Apr.2016, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAMENA ZA JAJU TUREA: Gundogan stiže u Mančester?

Kako prenosi britanski “San”, Ilkaj Gindogan najverovatnije stiže na Etihad.


Naime, prema pisanju Britanaca, Gvardiola je već započeo pregovore sa Borusijom, kao i sa samim Gundoganom, koji bi trebalo da predstavlja novog nosioca igre na sredini terena, pošto će Siti ostati bez Jaje Turea, čiji loš odnos sa Gvardiolom potiče još iz vremena Tureovog nastupanja za Barselonu.
PROBLEMI ZA AZARA: Čelsi traži previše, niko ne želi da plati

>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> Pretpostavlja se da bi 25 miliona funti bilo dovoljno da Nemac turskog porekla koji je odbio da produži ugovor sa Dortmundom obuče plavi dres.
Takođe, Gundogan bi trebalo da predstavlja tek prvo od mnogih pojačanja koje Gvardiola planira da dovede, u sklopu svoje “revolucije”. Kao mete “Građana”, “San” navodi Aleksa Okslejd-Čemberlena iz Arsenala, kao i jednog od najtalentovanijih štopera sveta, Džona Stonsa iz Evertona.
SERIJA A: Pobeda Juventusa nad Milanom (VIDEO)

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.