ZAMENA ZA BERONA? Plej iz SAD napustio Panatu! Predsednik kluba se oglasio o ugovoru odličnog šutera

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2020, 20:16

ZAMENA ZA BERONA? Plej iz SAD napustio Panatu! Predsednik kluba se oglasio o ugovoru odličnog šutera

Slobodan je.

Doskorašnji košarkaš Panatinaikosa Džimer Fradet razišao se sa grčkim klubom ove subote pa je tako postao slobodan igrač.

I dalje se u Laciju nadaju da Juventus nije nedostižan, i dalje u Rimu živi san o Skudetu posle 20 godina. A u Rim večeras (21.45) stiže Milan i kec je 2,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lacio - Milan.

Predsednik Panatinaikosa Takis Trijantopulos potvrdio je da Džimer Fredet neće igrati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za Panatinaikos sledeće sezone, te da je dobio zeleno svetlo da napusti klub ovog leta.

Nova era u klubu će početi bez odličnog šutera, a podsećamo da se ovog leta pominjalo čak i da je Crvena zvezda zainteresovana za njegove usluge.

- Nema ništa novo kada je on u pitanju. Informisan je da može da ide, njegov menadžer je takođe upoznat sa tim i on je na tržištu i može da pređe u neki drugi tim. Mi čekamo na dalji razvoj situacije - rekao je Trijantopulos.

Fredet je pri dolasku u klub potpisao ugovor na dve godine prošlog leta, ali neće igrati u sezoni 2020/2021. Sve strane koje su umešane u priču znaju situaciju i traže rešenje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.