ZAMALO NOVA SENZACIJA: Medvedev posle mnogo muka prošao u Rimu

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2023, 18:07

ZAMALO NOVA SENZACIJA: Medvedev posle mnogo muka prošao u Rimu

Odličan meč je viđen.

Ruski teniser Danil Medvedev plasirao se u osminu finala Mastersa u Rimu, posle velikog preokreta protiv Bernabe Zapate Miraljesa. Danil je slavio rezultatom 2:1 (3:6, 6:1, 6:3).

Medvedev je izgubio prvi set, ali je na kraju pobedio nezgodnog Španca i tako nije dozvolio novu senzaciju u Rimu posle ispadanja Alkaraza od malo poznatog Mađara Fabijana Marozana.

U prvom setu je Medvedev bio neprepoznatljiv. Španac odmah pravi brejk, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dolazi do 4:1, a onda pravi još jedan za 5:1. Uspeo je Danil da vrati jedan brejk, ali je drugi održao Španac i došao do vođstva.

Drugi set je lako pripao Rusu, koji sa dva brejka dolazi do izjednačenja.

U trećem mu je bio dovoljan jedan brejk za pobedu i prolaz.

Naredni rival biće mu bolji iz meča Aleksander Zverev – Džej Džej Vulf.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.