Izvor: HotSport.rs, 29.Mar.2016, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZALOG ZA BUDUĆNOST: Juventus dovodi novu brazilsku zvezdu?

Juventus je postigao dogovor sa ekipom Korintijansa oko dovođenja mlade zvezde ove brazilske ekipe, 18-godišnjeg Mateusa Pereire.

Šampion Italije je pobedio francuski Pari Sen Žermen u trci za potpis mladog Pereire, a ovaj transfer “staru damu” će koštati svega nešto više od dva miliona evra.
U Torinu, talentovanog Brazilca upoređuju sa mladom nadom “bjankonera”, Kipraninom Grigoriosom Kastanjosom, jer kako navode iz kluba obojica imaju tu >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << mogućnost da pokriju pozicije u napada kao i duboko u veznom redu.
Kako se kraj sezone bliži, u upravi torinskog kluba su izgleda rešeni da se osiguraju za sopstvenu budućnost dovodeći mlade talente iz svih delova sveta, pogotvu iz Južne Amerike. Sličan primer poslovanja italijanskog kluba imamo i sa mladim defanzivcem Rožeriom koji je iz redova Internasionala prešao među omladince Juvea, a trenutno se nalazi na pozajmici u ekipi Sasuola.
Pripremio: Nikola Miloradović

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.