ZAKAZAN UFC SPEKTAKL: U Medison Skver Gardenu: Miočić udara na Džonsa!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023, 10:46

ZAKAZAN UFC SPEKTAKL: U Medison Skver Gardenu: Miočić udara na Džonsa!

Sve će da pršti...

Odavno UFC nije imao borbu o kojoj se toliko priča kao što je to slučaj o onoj u kojoj će se ukrstiti Džon Džons i Stipe Miočić. Šef UFC-a, Dana Vajt potvrdio je da će se američki borac hrvatskog porekla naći u borbi za pojas prvaka u teškoj kategoriji.

Taj meč održaće se 11. novembra u Njujorku u legendarnom "Medison Skver Gardenu" za koji će se tražiti ulaznica više u okviru UFC 295 događaja.

Inače, Džon Džons samo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se jednom borio u teškoj kategoriji. Pobedio je u prvoj rundi protiv Sirila Gana, dok je na drugoj strani Miočić, koji će u avgustu napuniti 41 godinu, poslednji put bio u ovoj kategoriji pre dve godine, kada je izgubio od Frensisa Engangua.

Američki borac koji ima hrvatske korene mogao je već tada da se povuče u penziju, ali je odlučio da barem još jednom izađe na crtu rivalima. Videćemo da li će baš susret sa Džonsom biti njegov završni.

Što se Džonsa tiče, on se smatra jednim od najboljih UFC-ovih boraca svih vremena, a u karijeri ima skor 27-1. Takmičio se donedavno u poluteškoj kategoriji u kojoj je dominirao, a jedini poraz naneo mu je još davne 2009. godine Mat Hamil kada je diskvalifikovan zbog nedozvoljenih udaraca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.