ZAHVALNOST KOJA DELUJE KAO DA SE POZDRAVIO! Trener Baskonije upitan o dolasku Ivanovića: Miran sam

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2023, 13:59

ZAHVALNOST KOJA DELUJE KAO DA SE POZDRAVIO! Trener Baskonije upitan o dolasku Ivanovića: Miran sam

Čeka se rasplet.

Košarkaši Baskonije doživeli su novi poraz u Evroligi, treći vezani, zbog čega je sda još veći pritisak na trenera Đoana Penjaroju.

Danima se priča da će Penjaroja da napusti klupu, a te glasine su se dodatno pojačale nakon što je Duško Ivanović dobio otkaz u Zvezdi.

Baskonija je trenutno na 16. mestu sa učinkom od jedne pobede i četiri poraza, a poslednji je došao u Atini od Panatinaikosa, koji je slavio sa 95:81.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Posle meča je Penjaroja upitan i o svom statusu i glasinama da će uskoro biti bivši i da će ga zameniti Duško Ivanović, ali on ističe da je miran.

- Radiću svoj posao, radiću sve dok imam posla. Nisam navikao na sve ovo, ali ostajem miran. Prethodna nedelja je bila teška ne samo za mene, već i za ceo tim - rekao je Penjaroja.

Kada je u pitanju meč protiv Panatinaikosa, Penjaroja se zahvalio svima u ekipi na jedinstvu, ali deluje po ovom komentaru i da se možda između redova i opraštao.

- Ekipa je ostala jedinstvena. Zahvalan sam i ponosan za zalaganje mojih igrača, stručnog štaba, pomoćnika, fizioterapeuta, ali i medija. Iako smo imali problema pre meča, igrali smo dobro protiv dobrog tima, trebalo nam je više energije u poslednjih 10 minuta. Bilo je jasno da smo umorni u tim minutima - opisao je Penjaroja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.