ZAGRLIO KOLEGU KAO BRATA! Kraj svih glasina - golman Srbije srdačno uhvatio Vlahovića i DIGAO GA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2022, 16:22

ZAGRLIO KOLEGU KAO BRATA! Kraj svih glasina - golman Srbije srdačno uhvatio Vlahovića i DIGAO GA (FOTO)

Fotografije sa utakmice koje nisu viđene ranije.

Dušan Vlahović je na Mundijalu u Kataru odigrao ukupno manje od 90 minuta i za to vreme postigao jedan gol.

Nažalost, špic Juventusa nije bio u stanju da pruži veći doprinos zbog povrede, ali ipak je uspeo da se upiše i da u meču protiv Švajcarske donese prednost našoj reprezentaciji.

Na kraju je Srbija izgubila, a Vlahović je već početkom drugog poluvremena napustio teren.

Svet je obišlo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njegovo radovanje kod proslave gola, tada se uhvatio za muškost i odgovorio zlim jezicima.

Manje rabljena slika koja je nastala u istim trenucima je ona na kojoj vidimo srdačan zagrljaj Vlahovića i srpskog golmana Vanje Milinković-Savića.

To je takođe i odličan odgovor na neke glasine da Dušan nije u dobrim odnosima sa saigračima. Mada u te glasine niko nije ni poverovao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.