ZADOVOLJNI SMO ŽREBOM: Izbegli smo Trabzon i Molde, ali daleko smo od plej-ofa

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2021, 19:41

ZADOVOLJNI SMO ŽREBOM: Izbegli smo Trabzon i Molde, ali daleko smo od plej-ofa

Generalni direktor izneo svoje mišljenje.

Ukoliko prođe Soči u trećem kolu, protivnik Partizana u poslednjoj rundi kvalifikacija za Ligu konferencija biće pobednik iz dvomeča Santa Klara - Olimpija.

Slovenci i Luka Dončić su hit olimpijskog turnira u košarci, a u četvrtfinalu (03.00) su dobili rivala protiv kojeg ne bi smeli da imaju većih problema - Nemačku. Kvota na Slovence je 1,10, na Nemce čak 7,50, a na pobedu Dončića i ekipe s više od 12,5 poena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << razlike 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Slovenija - Nemačka.

Generalni direktor FK Partizan Miloš Vazura rekao je da zadovoljan žrebom za poslednju rundu kvalifikacija za Ligu konferencija.

- Još uvek je rano pričati o žrebu, jer nas čeka prvo ozbiljna utakmica sa ekipom Sočija. Ali, gledajući unapred, zadovoljni smo žrebom, jer smo izbegli Trabzon - Molde, kao izuzetno težak par. Ponavljam, još smo daleko od svega, ali smo generalno zadovoljni žrebom - istakao je Vazura za klupskli sajt.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.