ZABRINUT ZA ĐOKOVIĆA: Bivši trener Federera izneo zanimljivo viđenje Novaka (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2020, 19:41

ZABRINUT ZA ĐOKOVIĆA: Bivši trener Federera izneo zanimljivo viđenje Novaka (FOTO)

Sve je otišlo predaleko.

Novak Đoković imao je uspešnu prošlu nedelju posle diskvalifikacije na US Openu, pošto je osvojio peti put u karijeri Masters u Rimu. Prvi reket sveta nije igrao svoj najbolji tenis u Večnom gradu, ali i to bilo dovoljno da osovoji titulu i postane rekorder po broju Masters trofeja, a upravo se na to osvrnuo i nekadašnji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trener Rodžera Federera Pol Anakon.

- On je i sam to rekao - nije bila najbolja nedelja za njega. Mislim da je ključ za sve vrhunske igrače to da pronađu način da pobede iako ne igraju najbolje - rekao je Anakon na "Tennis Channel"-u. - I to je ono što je Đoković uradio, videli smo to i u finalu. Vratio se posle zaostatka od 3:0 u prvom setu, gubio je duplim brejkom.

Omonija se, čini se, dosta provlačila u kvalifikacijama za Ligu šampiona i vreme je da strada - večeras (21.00) gostuje Olimpijakosu - kvota na keca je 1,35, a na kombinazziju 1&3+ 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Olimpijakos - Omonija.

Uspeh u Rimu poslužio je Đokoviću i da ostavi iza sebe jedan od najgorih trenutaka u svojoj karijeri pošto je nedelju dana ranije diskvalifikovan sa US Opena zbog nehotičnog udaranja lopticom linijskog sudije.

 - On nastavlja da oduševljava. Njegova igra je izuzetno efikasna i on zna njom da upravlja. Jedino što me brine je njegovo duševno stanje. To me brine više nego išta jer je on izuzetno razdražljiv. Da sam na njegovom mestu ili mestu njegovog tima rekao bih mu da par dana odmori od tenisa. Malo da se opusti i skloni od svega. Da napuni baterije - smatra Anakon.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Julijana Trigubčak, poznata hokejaška navijačica.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Federer

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ĐOKOVIĆ JE RIMSKI IMPERATOR! Karikatura Novaka podigla prašinu: Nadal i Federer PONIŽENI! FOTO

Izvor: Kurir, 23.Sep.2020

Novak Đoković je  peti put osvojio Masters u Rimu a to je inspirisalo mnoge umetnike da na neobičan način prikažu njegov trijumf.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.