ZABAVA U HADERSFILDU: Brazilski dribling De Hee i greška iz petlića zbog koje će Murinjo poludeti (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 21.Okt.2017, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZABAVA U HADERSFILDU: Brazilski dribling De Hee i greška iz petlića zbog koje će Murinjo poludeti (VIDEO)

U Hadersfildu je na pomolu veliko iznenađenje, može se reći i bruka Mančester junajteda koji gubi od domaćina sa 2:0 na poluvremenu.

Posle serije dobrih rezultata u Premijer ligi, ali i Ligi šampiona, izabranici Žoze Murinja su prilično opušteno pristupili gostovanju u Hadersfildu gde su došli na noge novajliji u šampionatu, i timu koji je napravio problem svakom favoritu sa kojim >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << se do sada sastao.
O količini opuštenosti govori i brazilski ‘sombrero’ koji je David De Hea bez puno problema izveo u svom šesnaestercu pri vođstvu domaćina od 1:0.
DE GEA KKKKKKKKKK pic.twitter.com/wE4tgbXgLm
— rave (@lawrsmila) 21. октобар 2017.

Međutim, na poluvremenu sigurno neće biti mirni kada u svlačionicu zakorači Žoze Murinjo, besni Portugalac koji je tek ‘odlepio’ posle katastrofalne greške Lindelofa, rezerviste koji je ušao u igru umesto Fila Džounsa.
Golman Hadersfilda Losl je asistent napadaču Depotru, a reakcija Lindelofa će još dugo biti predmet pošalica na ‘ostrvu’.
Retweet to make Manchester United fans slightly unhappy pic.twitter.com/IQ8qxPNKtl
— Kwam (@HomelessHendo) 21. октобар 2017.

Neke od njih već su počele i to na račum upravo Murinja:
Mourinho’s Google history right now…
- @shotongoal247 pic.twitter.com/1OWSJ4Ndeh
— Footy Jokes (@Footy_Jokes) 21. октобар 2017.

The post ZABAVA U HADERSFILDU: Brazilski dribling De Hee i greška iz petlića zbog koje će Murinjo poludeti (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

PREMIJER LIGA: Iznenađenje u Hadersfildu debelo odlepilo dva Mančestera na vrhu tabele (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 21.Okt.2017

U tradicionalnom terminu od 16 sati gledali smo pet utakmica Premijer lige i videli jedno veliko iznenađenje jer je Mančester junajted poražen od Hadersfilda.. . Očajno izdanje Mančester junajteda. Ko bi rekao posle odličnog nastupa u Lisabonu i velike pobede na gostovanju Benfiki u okviru Lige...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.