ZA SVE JE KRIV VEMBANJAMA: Finale francuske lige na Rolan Garosu, Obradović na Filip Šatrijeu

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2023, 11:23

ZA SVE JE ''KRIV'' VEMBANJAMA: Finale francuske lige na Rolan Garosu, Obradović na ''Filip Šatrijeu''

Serija počinje 10. juna.

Finalna serija, odnosno mečevi u kojima će Metropoliten dočekati Monako biće igrani na Rolan Garosu, tačnije na teniskom stadionu ''Filip Šatrije''.

Razlog za ovakav potez je činjenica da dvorana u kojoj je Metrpoliten inače domaćin može da primi samo 3.000 gledalaca, a interesovanje za finalne mečeve je znatno veće zahvaljujući Viktoru Vembanjami, budućem prvom piku na draftu i zbog toga će se preći na teniski stadion.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Tako će Metropolitan treći i eventualno četvrti meč finala igrati na najvećem teniskom stadionu u Francuskoj koji ima kapacitet od 15.000 gledalaca. Finalna serija počinje 10. juna, drugi meč igra se 12. juna, a treća utakmica je na programu 15. juna. Termin eventualnog četvrtog meča još nije određen.

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.