ZA SADA NIŠTA OD PAKLENOG TANDEMA: Ohi bi mogao uskoro da bude uparen u napadu sa jednim od najtalentovanijih fudbalera na svetu

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2022, 13:36

ZA SADA NIŠTA OD PAKLENOG TANDEMA: Ohi bi mogao uskoro da bude uparen u napadu sa jednim od najtalentovanijih fudbalera na svetu

Biće to odličan dvojac.

Fudbaler Crvene zvezde Ohi Omoijuanfo je na meču protiv Novog Pazara nastavio je sa golgeterskom serijom i postigao je svoj četvrti gol na šest zvaničnih utakmica za Zvezdu, a ovo mu je bio treći uzastopni na poslednja tri meča.

Zbog toga se i našao na širem spisku reprezentacije Norveške. Moglo bi bilo veoma interesantno videti potencijalni tandem Ohi - Haland, ali to se za sada neće dogoditi, jer jedan od najtaletnovanijih fudbalera >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sveta i za sada igrač Borusije iz Dortmunda zbog povrede neće biti na terenu do sredine aprila.

Norveška će tokom martovske pauze odigrati dva prijateljska meča, 25. marta igra protiv Slovačke, a četiri dana kasnije protiv Jermenije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.