”ZA ROLAN GAROS ĆU BITI NA 100 ODSTO”: Novak ne gubi nađu nakon poraza u Rimu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2023, 17:27

”ZA ROLAN GAROS ĆU BITI NA 100 ODSTO”: Novak ne gubi nađu nakon poraza u Rimu!

Ništa od odbrane trofeja...

Srpski teniser Novak Đoković eliminisan je sa Mastersa u Rimu, a bolji od njega bio je Holger Rune sa 2:1 u setovima.

- Spori uslovi. Ovo je jedan od najhladnijih i najvlažnijih turnira na kojima sam igrao. Mnogo kiše. On je veoma brz i talentovan, dinamičan igrač. BIo je bolji. Igrao je predobro za mene tokom većeg dela meča. Loše sam počeo treći set i tu se meč prelomio za njega. Zaslužio je da pobedi - istakao je Đoković >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nakon meča.

Na pitanje da li treba postaviti krov na terenima u Rimu, Novak odgovara:

- Uvek je debata. To je velika investicija. Ne znam da li mogu to da naprave ovde. Mnogo je spomenika pod zaštitom, jako je teško dobiti zaštitu. Imali smo ranije dan-dva kiše, sada je konstantno. Morate to da prihvatite.

Srpski teniser je potom govorio i o pripremama za predstojeći Rolan Garos.

- Treniraću i biću spreman za najvažniji turnir na šljaci za mene. Nadam se da ću biti 100 odsto spreman. Uvek sam voleo šansi na Grend slemovima, na bilo kojoj podlozi, protiv bilo koga u tri seta.

Upitan je da li je pred nama najneizvesniji Rolan Garos, na šta je usledio odgovor da sve zavisi od toga da li će Rafael Nadal igrati, Pored njega je izdvojio Karlosa Alkarasa.

Đoković nije hteo, barem za sada, da govori o gašenju njegovog kluba u Beogradu i vraćanja teniskog centra gradu.

- Zvanično saopštenje će izaći uskoro, neću ništa da govorim o tome - istakao je Đoković.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska teniserka Nina Stojanović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.