ZA NJOM SE OKRETAO SVAKI MUŠKARAC: Pogledajte kako je izgledala supruga Saše Đorđevića pre braka sa slavnim košarkašem

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Avg.2019, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZA NJOM SE OKRETAO SVAKI MUŠKARAC: Pogledajte kako je izgledala supruga Saše Đorđevića pre braka sa slavnim košarkašem

Prelepa.

O ljubavi Aleksandra Đorđevića, selektora košarkaške reprezentacije Srbije i njegove supruge Seke priča se pune 24 godine, još otkako je legendarni košarkaš zbog venčanja propustio doček na čuvenom balkonu Skupštine grada Beograda. “Sale Nacionale” je bio najzaslužniji za zlatnu medalju Jugoslavije na Evropskom prvenstvu u Atini 1995. godine, prvom takmičenju od povratka naše zemlje na scenu posle sankcija. Ubacio je 41 poen Litvaniji u finalu, postigao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << devet trojki i otišao da se oženi.

Kada se Đorđević popeo na isti balkon 2017. godine, posle srebrne medalje na Evropskom prvenstvu u Turskoj, kratko se opravdao naciji za izostanak 22 godine ranije.

- Izvinite, ali bio sam opravdano sprečen – duhovito je rekao Đorđević.

Zbog posebnih osoba vredi propustiti i najveća zadovoljstva. To najbolje znaju Đorđevići koji u skladnom braku imaju ćerke Taru i Tesu.

A, pogledajte kako su pre 24 godine, baš tokom legendarnog Evropskog prvenstva u Atini, izgledali Aleksandar i Aleksandra-Seka Đorđević, ćerka nekadašnjeg predsednika FK Crvena zvezda Miloša Slijepčevića.

A, tri godine ranije, dakle Partizanove "zlatne" 1992, kada je osvojena titula šampiona Evrope, Seka je imala dugačku crnu kosu.

Pogledajte još slika Seke Đorđević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.