ZA NJIH NE POSTOJE GRANICE: Real spremio 180 miliona evra za defanzivca (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2020, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZA NJIH NE POSTOJE GRANICE: Real spremio 180 miliona evra za defanzivca (FOTO)

Poslednju odluku ima igrač.

Real Madrid odlučio je da poača odbranu, a kada su u pitanju Los Blankosi to podrazumeva dovođenje samo najboljih i najskupljih.

Prema pisanju španski hmedija kraljevski klub spreman je da u letnjem prelaznom roku ponudi Liverpulu 180 miliona evra za Virdžila van Dajka. Ukoliko bi Liverpul prihvatio ovu ponudu Madriđana, holandski reprezentativac bi ipak imao poslednju reč u vezi sa prelaskom.

#LiverpoolFC warned Virgil van >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dijk could leave to join Real Madrid or Barcelona. #LFC https://t.co/tOv43kd4Q8

— betoracle.com (@BetOracleCom) February 26, 2020

Van Dajk je na Enfild stigao u januaru 2018. iz Sautemptona za skoro 85 miliona evra., a u ovoj sezoni je odigrao 37 mečeva do sad i postigao četiri gola.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Helen Steling Holt, devojka Rajana Gigsa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.