Izvor: HotSport.rs, 09.Dec.2016, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZA NEVERICU: Autokoš Ante Tomića za jedan od najbolnijih poraza u skorijoj istoriji (VIDEO)

Ante Tomić nije briljirao protiv Efesa, ali je malo ko očekivao da će upravo on presuditi Barseloni.
Tomić je na parketu proveo nešto više od 25 minuta, a za to vreme je ubacio posam poena, imao dva skoka, četiri asistencije i jednu ukradenu loptu, uz dve izgubljene. 
Ipak, najgori trenutak na utakmici po Tomića se dogodio u samoj završnici, kada je Danston sa linije slobodnih bacanja, nakon što je postigao koš uz faul, šutirao za prednost svog tima.
Danston >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je promašio slobodno bacanje, ali je Tomić, u želji da loptu skine sa obruča, uspeo da učini najgoru moguću stvar po svoj tim i zakači je tako da se ona odbila u koš Barselone, za 70:68.
El palmeo de Ante Horchata Tomic para darle la victoria a @AnadoluEfesSK @EuroLeague #EFSFCB pic.twitter.com/KtGMyqeY3H
— Marc Doncel (@marcd92) December 9, 2016
 U narednom napadu Rajs nije uspeo da pogodi trojku, Efes je došao do nedostižnih plus četiri, a Tomić izazvao veoma zanimljiv komentar na internetu:
Ante Tomic je najveca prevara u istoriji kosarke na poziciji centra.
— Ognjen Strahinjic (@Spiridon_Kopicl) December 9, 2016

The post ZA NEVERICU: Autokoš Ante Tomića za jedan od najbolnijih poraza u skorijoj istoriji (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Ovo se retko viđa - Sjajan potez Nemca iz Baskonije! (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Dec.2016, 01:11

Košarkaši kluba iz Vitoriju uništili su tursku Darušafaku u 11. kolu Evrolige, najkorisniji igrač utakmice bio je Johanes Vojtman, kome je pripao i potez susreta...Baskonija je deklasirala Darušafaku, sveli su ih na samo 19 poena u prvih 20 minuta, na kraju su očekivano ubedljivo slavili, a više...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.