ZA MOJ UKUS SPORO: Milojević samokritičan, pa pričao o izostanku Kange i Pešića

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2023, 21:18

ZA MOJ UKUS SPORO: Milojević samokritičan, pa pričao o izostanku Kange i Pešića

Strateg crveno-belih direktan.

Trener Crvene zvedze Miloš Milojević bio je delimično zadovoljan posle pobede (2:0) nad Radničkim 1923 u 30. kolu Mozzart bet Superlige Srbije.

- Drugačije je bez prisustva publike, pogotovo jer smo navikli na vetar u leđa i s te strane je energetski bilo malo monotono, ali momci su odradili dobar posao protiv ekipe koja stoji u bloku, igra na kontakt i faul. Utakmica je za moj ukus bila spora, ali smo dosta kreirali, postigli dva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gola, mogli i još, tako da je bilo dobrih strana. Igrači koji su ušli u igru su pokazali kvalitet i budućnost, odmorili smo Pešića i Kangu, uz to nismo iskoristili Kataija i Ivanića do kraja. Sve u svemu, pozitivan utisak - istakao je Milojević.

Zvezda posle 30 kola u Superligi nema poraz, a sada je čeka plej-of.

- To je bio naš cilj i čestitam momcima na tome što su neporaženi posle 30 utakmica. To ništa ne znači, ako ne nastavimo u istom ritmu, tako da ne razmišljam o plej-ofu, već samo o narednom rivalu, a to će verovatno biti TSC. Idemo utakmicu po utakmicu, pa ćemo da vidimo da li smo ostvarili naš cilj - podvukao je Milojević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.