Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2024, 11:12

ZA MILION EVRA: Zvezda rešila prvi letnji problem, pred njim je blistava budućnost

Crveno-beli prelomili.

Crvena zvezda je u zimskom prelaznom roku u dobroj meri rasteretila igrački kadar, ali i popunila klupsku kasu nepopularnom prodajom svoje dece – Jovana Mijatovića i Koste Nedeljkovića.

Rukovodstvo crveno-belih već se fokusiralo na letnju pijacu, na kojoj će doći do i do važnih kupovina.

Za početak, crvno-beli su odlučili da za milion evra otkupe od Bazela Nasera Đigu (21).

Štoper iz Burkine Faso pokazao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je tokom jeseni veliki potencijal i njegova cena bi u blsikoj budućnosti mogla značajno da bude uvećana u slučaju dobrih partija u dresu Crvene zvezde.

Điga ove sezone igra kao pozajmljeni fudbaler švajcaraskog tima za cenu od 200.000 evra.

Pored Đige crveno-belima će biti potreban barem još jedan fudbaler na osetljivoj štoperskoj poziciji jer kapitenu Aleksandru Dragoviću krajem sezone ističe ugovor i velika je verovatnoća da će napustiti klub iz Ljutice Bogdana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.