ZA KOGA? ZA GOGIĆA! Ovako se fudbaleri SPFN motivišu pred utakmicu (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 04.Jul.2015, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZA KOGA? ZA GOGIĆA! Ovako se fudbaleri SPFN motivišu pred utakmicu (FOTO)

Sindikat profesionalnih fudbalera ‘Nezavisnost’ je, kao i celokupna fudbalska javnost u Srbiji šokirana iznenadnom smrću Gorana Gogića, a fudbaleri su mu na ovakav način odali počast.

Sindikat profesionalnih fudbalera ‘Nezavisnost’ učestvuje na FIFPro turniru, a u prvom meču protiv Crne Gore slavili su golovima Misinija i Ivanovića.
Celokupnu Srbiju, ali i Kinu, potresla je iznenadna smrt 29-godišnjeg Gorana Gogića, a članovi ove organizacije >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << na poseban način odali su počast preminulom fudbaleru.
Oni su u pripremi utakmice napravili plan kako će igrati na ovom turniru, a ispod ‘piramide’ stoje motivacione reči igračima. Do sada su se borili za ‘sebe, ekipu i Srbiju, a od juče, nažalost, igraju i za Gorana Gogića, nekadašnjeg člana šampionskog tima Crvene zvezde i sjajnog čoveka.
FOTO: Facebook/Sindikat Profesionalnih Fudbalera Nezavisnost The post ZA KOGA? ZA GOGIĆA! Ovako se fudbaleri SPFN motivišu pred utakmicu (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.