ZA JOKIĆA NEMA DILEME: Durent i Buker najbolji u ligi

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2023, 09:54

ZA JOKIĆA NEMA DILEME: Durent i Buker najbolji u ligi

Težak posao je pred Denverom.

Centar Denver Nagetsa Nikola Jokić izneo je utiske po okončanju treće utakmice polufinala Zapadne konferencije protiv Finiks Sansa.

Tim iz Kolorada je poražen u gostima 121:114 i tako su Sansi uspeli da smanje na 2:1.

- Mi znamo šta je problem i znamo koga moramo da zaustavimo, ali oni su talentovani igrači i rekao bih da su Devin Buker i Kevin Durent najbolji skoreri u ligi, mogu da kreiraju prostor za šut čak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i kada ih udvojite oni pronađu način da poentiraju. Pogađaju i teške šuteve, ali smo mi imali svoje šanse i verujemo u to što radimo pa se nadamo da ćemo u nedelju biti bolji - rekao je Jokić.

Apostrofirao je Jokić značaj Kamerona Pejna za Finiks.

- Pejn ih je gurao da igraju brže i imali su neke otvorene šuteve i polaganja, a mi smo te neke stvari i očekivali, nisu nas baš iznenadili jer smo očekivali da odigraju ovako - poručio je srpski centar.

Sledeći meč ove serije na programu je u noći između nedelje i ponedeljka od dva časa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.