Xodžson: Najviše strahujem od Pirla

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Apr.2014, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Xodžson: Najviše strahujem od Pirla

Selektor reprezentacije Engleske Roj Hodžson priznao je da se na predstojećem prvenstvu sveta u Brazilu najviše pribojava italijanskog igrača sredine terena Andree Pirla.
(FOTO: AP)
Igrač od koga najviše strahujem? Poštujemo sve, ali ako moram nekog da pomenem to bi bio Andrea Pirlo – izjavio je Hodžson u intervjuu italijanskom kanalu Medijaset.
Pirlo igra u Italiji 10 godina. Trenirao sam ga šest meseci (1998-1999. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << u Interu), on ima neverovatnu karijeru – rekao je Hodžson.
Engleska i Italija svrstane su u istu, D grupu Mundijala, zajedno sa Urugvajem i Kostarikom, a sastaće se 14. juna u Manausu, dvomilionskom gradu u središtu Amazonije.
Prvenstvo sveta u Brazilu na programu je od 12. juna do 13. jula.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hodžson: Na svetskom prvenstvu najviše se pribojavam Pirla

Izvor: Press, 17.Apr.2014

"Igrač od koga najviše strahujem? Poštujemo sve, ali ako moram nekog da pomenem to bi bio Andrea Pirlo", izjavio je Hodzšon u intervjuu italijanskom kanalu Medijaset.. "Pirlo igra u Italiji 10 godina. Trenirao sam ga šest meseci (1998-1999. u Interu), on ima neverovatnu karijeru", rekao je...

Nastavak na Press...

Hodžson: Pirlo je najveća pretnja Engleskoj na SP

Izvor: Kurir, 18.Apr.2014, 13:07

BEOGRAD - Selektor fudbalske reprezentacije Engleske Roj Hodžson ocenio je da italijanski fudbaler Andrea Pirlo predstavlja najveću opasnost njegovoj ekipi u utakmici dve reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Brazilu...Na Svetskom prvenstvu u Brazilu, od 12. juna do 13. jula, Engleska će igrati u...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.