WTA RANG LISTA: Olga pala za sedam mesta, Švjontek drži čelo

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024, 10:53

WTA RANG LISTA: Olga pala za sedam mesta, Švjontek drži čelo

Bez mnogo promena.
Najbolje rangirana srpska teniserka Olga Danilović pala je za sedam pozicija i na objavljenoj WTA listi zauzima 133. mesto sa 568 bodova.
Drugorangirana srpska teniserka Natalija Stevanović napredovala je za sedam mesta i trenutno je 176. igračica sveta. Ona je sakupila 421 poen. Dejana Radanović je 230. teniserka sveta sa 322 bodova.
Poljakinja Iga Švjontek je i dalje na prvom mestu WTA liste sa 10.715 bodova, dok je druga Beloruskinja Arina Sabalenka sa 8.195 poena.
Amerikanka Koko Gof je na trećoj poziciji sa 7.150 bodova, dok je Kazahstanka Elena Ribakina četvrta sa 5.848 poena. Potom slede Amerikanka Džesika Pegula i Uns Džabir iz Tunisa. Kineskinja Ćinven...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.