WTA: Pad za Janković i Ivanović

Izvor: B92, 19.Apr.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

WTA: Pad za Janković i Ivanović



Na najnovijoj WTA listi naše najbolje teniserke zabeležile su pad. Jelena Janković trenutno je 23.teniserka sveta, što je za tri mesta slabiji plasman u odnosu na prošlu nedelju. Ana Ivanović je 37, što je za jednu poziciju slabije u odnosu na listu koja je objavljena 11.aprila.

"Nestanak" Jelene Dokić sa teniske "mape" se nastavlja pošto je nekada četvrta na listi ove nedelje pala za još 109 mesta i trenutno je tek 447 !

Na vrhu nema pomeranja, vodi i dalje Lindzi Devenport, druga je i to već drugu nedelju Marija Šarapova. Najveći skok zabeležila je Žistin Enan Arden koja je pobedom na turniru u Čarlstonu obezbedila sebi skok za 21.mesto i sada je 22.teniserka na listi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.