WTA: Muški modeli u lovu na loptice

Izvor: B92, 09.Nov.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

WTA: Muški modeli u lovu na loptice



Muške modele koji rade kao sakupljači lopti na WTA šampionatu, birale su teniserke koje učestvuju na turniru u Madridu. Pobednica Otvorenog prvenstva SAD Marija Šarapova lično je odabrala nekoliko modela koji rade na poslednjem turniru u sezoni. Ona je izjavila da se dobro osećala u novoj ulozi.

"Oni ne treba perfektno da obavljaju svoj posao jer to nikada nisu radili u svojoj karijeri, ali oni to rade sasvim dobro", rekla je Šarapova.

Organizatori >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << turnira unajmili su muške modele pošto su optuženi za šovinizam. U Madridu, ženski modeli korišćeni su na muškom master turniru kao sakupljači loptica od 2004. godine. Najboljih osam teniserki sveta takmičiće se za nagradni fond od milion dolara.

"Veoma sam uzbuđena, ali ja sam udata. Mogu da gledam, ali ne i da dodirujem", rekla je belgijska teniserka Žistin Enan Arden.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.