WTA LISTA: Danilović i Stevanović napredovale

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 11:14

WTA LISTA: Danilović i Stevanović napredovale

Iga Švjontek i dalje prva.

Najbolje rangirana srpska teniserka Olga Danilović napredovala je za jednu poziciju i na novoj WTA listi zauzima 123. mesto sa 599 bodova.

Drugorangirana srpska teniserka Natalija Stevanović napredovala je za tri mesta i trenutno je 187. igračica sveta. Ona je sakupila 421 poen. Dejana Radanović je 241. teniserka sveta sa 309 bodova. Poljakinja Iga Švjontek je i dalje na prvom mestu WTA liste sa 10.300 bodova, dok je druga Beloruskinja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Arina Sabalenka sa 8.905.

Amerikanka Koko Gof je na trećoj poziciji sa 7.110 bodova, dok je Kazahstanka Elena Ribakina četvrta na WTA listi sa 6.738 poena. Potom slede Amerikanka Džesika Pegula, Uns Džabir iz Tunisa, Kineskinja Ćinven Dženg i Čehinja Marketa Vondroušova.

Letonka Jelena Ostapenko je napredovala za dve pozicije i trenutno je deveta teniserka sveta, dok se Čehinja Karolina Muhova nalazi na desetom mestu.

Naredna WTA lista biće objavljena narednog ponedeljka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.