WTA LISTA: Aleksandra Krunić napredovala za dve pozicije iako je na bolovanju

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2023, 10:16

WTA LISTA: Aleksandra Krunić napredovala za dve pozicije iako je na bolovanju

Prvo mesto i dalje drži Poljakinja Iga Švjontek 

Najbolje rangirana srpska teniserka Aleksandra Krunić napredovala je za dva mesta na najnovijoj VTA listi, koja je objavljena ovog ponedeljka. Krunićeva trenutno se nalazi na 125. poziciji sa 523 boda. Srpska teniserka je trenutno van terena, pošto se oporavlja od operacije kolena.

Olga Danilović je napredovala za jedno mesto i sada je 135. igračica sveta sa 491. bodom. Natalija Stevanović je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << napravila 18 koraka napred i trenutno je 206. teniserka na VTA listi sa 321. bodom, dok je Lola Radivojević pala za tri pozicije i sada je 269. igračica sveta sa 251.

Prvo mesto na VTA listi i dalje drži Poljakinja Iga Švjontek sa 8.975 bodova, dok je druga Beloruskinja Arina Sabalenka sa 6.891. Na trećem mestu se nalazi Amerikanka Džesika Pegula sa 5.735. Teniserka iz Tunisa Uns Džabir je napredovala za jednu poziciju i trenutno je četvrta na VTA listi, dok je Francuskinja Karolina Garsija pala na peto mesto.

U Top 10 najboljih teniserki sveta nalaze se još Amerikanka Koko Gof, Kazahstanka Elena Ribalkina, Ruskinja Darija Kasatkina, Grkinja Marija Sakari i Čehinja Petra Kvitova.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Fabiola Paralo, devojka fudbalera Laga Žuniora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.