WTA: Izgubila i Ana Ivanović

Izvor: B92, 28.Okt.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

WTA: Izgubila i Ana Ivanović



Posle Jelene Janković, ni Ana Ivanović nije uspela da prođe četvrtfinale WTA turnira u Lincu.

Posle velike borbe Ivanovićeva je poražena od prvog nosioca, Ruskinje Marije Šarapove sa 2:0, po setovima 7:6 (7:3), 7:5.

Šarapova, drugoplasirana na WTA listi, ipak je bila prejaka za Ivanovićevu. Medjutim, srpska teniserka se nije lako predala. Ivanovićeva je u oba seta uspela da vrati brejk krajem seta. U prvom je posle 4:5 za Šarapovu, uspela da osvoji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << gem na servis Ruskinje i na kraju izbori taj brejk (izgubila sa 7:3).

U drugom je u sličnoj situaciji takodje uspela da osvoji gem na servis protivnice, ali onda i izgubi odlučujući servis pri vodjstvu Šarapove od 6:5.

Turnir u Lincu igra se za nagradni fond od 600.000 dolara.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.