WTA ISTANBUL: Zakazan SRPSKI derbi

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Sep.2020, 15:17

WTA ISTANBUL: Zakazan SRPSKI derbi

Od tri, dve naše igračice su uspešno strtovale.

Počele su kvalifikacije za WTA turnir u Istanbulu. Igrale su i tri srpske igračice. Slavile su Dejana Radaović i Olga Danilović, a poražena je Ivana Jorović.

Ono što je interesantno je da će Dejana i Olga igrati međusobno za plasman u glavni žreb. Radanovićeva je sa 2:0 (6:4, 6:1) savladala De  Vrume iz Holandije inače skoro 80 mesta bolje plasirana od naše igračice. Danilovićeva bila još ubedljivija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i sa 6:1, 6:1 pobedila Parovu iz Rumunije.

Jedino je nuspešna bila Ivana Jorović. Nju je pobedila nekada peta igračica sveta Eženi Bušar iz Kanade. Bilo 6:2, 7:6 , a u drugom setu je Ivana ima dve set lopte u desetom gemu, kao i jednu u taj-brejku koji je izgubila sa 11:9.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.