WTA Birmingem: Titula Ribarikovoj

Izvor: S media, 14.Jun.2009, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

WTA Birmingem: Titula Ribarikovoj

Slovakinja Magdalena Ribarikova osvojila je prvu titulu u karijeri, pošto je u finalu WTA turnira u Birmingemu pobedila Kineskinju Li Na rezultatom 6:0, 7:6(2).

Malo poznata 20-godišnja Ribarikova iznenadila je mnogo iskusniju kinsku teniserku i izvanrednom servis-volej igrom potpuno je deklasirala u prvom setu.

U drugom se Li Na prilagodila igri protivnice, ali je u taj brejku Ribarikova, trenutno 58. igračica sveta, pokazala izuzetno hladnokrvnost i bez većih problema >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << uspela da stigne do najvećeg uspeha u karijeri.

Ribarikova je 2006. godine igrala u finalu Vimbldona u juniorskoj konkurenciji, a potom je naredne dve godine bila u glavnom žrebu tog gren slem turnira, ali je ispadala u prvom kolu....

Vest u celini možete pročitati na sajtu Tanjug

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.