WTA BUDIMPEŠTA: Nina Stojanović ostala bez finala (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2018, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

WTA BUDIMPEŠTA: Nina Stojanović ostala bez finala (FOTO)

Ponovo je bio koban mađarsko-španski par.

Nina Stojanović nije uspela da se plasira u finale turnira u Budimpeštu u dublu, pošto je poražena u paru sa Ruskinjom Anastasijom Komadinom od Fani Štolar i Georgine Garsije Perez sa 4:6, 4:6.

Mientras debaten sobre si darle o no ese saque a 220km/h, @HuracanGeorgi se planta en su primera final profesional WTA. Será en Budapest, en dobles, junto a la húngara Fanny Stollar pic.twitter.com/FJAZY2s4Nj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

— Fernando Murciego (@fermurciego) February 23, 2018

Tako je mađarsko-španski par u dva dana eliminisao dve srpske igračice, pošto je u polufinalu bio bolji od Aleksandre Krunić i Švajcarkinje Ksenije Knol.

Nina Stojanović i Komadina su mnogo bolje počele prvi set, napravile brejk, ali su stale i dozvolile su protivnicama da preuzmu inicijativu i reše prvi deo igre u svoju korist.

U drugom setu je presudio samo jedan oduzet servis, i to u najgore vreme, u poslednjem gemu ovog meča. Tada su Mađarica i Špankinja došle do presudnog gema i plasirale su se u finale.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.