WBA: Beraino ne ide u Liverpul

Izvor: B92, 30.Dec.2014, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

WBA: Beraino ne ide u Liverpul

Premijerligaš Vest Bromvič demantovao je pisanja engleskih medija da će Saido Beraino preći u Liverpul predstojećeg januara.

Beraino je velika želja Brendana Rodžersa koji ima dosta problema sa napadom ove sezone, a navodno je spreman da ga plati 23 miliona funti.

"Poslednji put tvrdimo, priča o prelasku Beraina u Liverpul za 23 miliona funti je izmišljotina", navodi se na zvaničnom tviter profilu WBA.

Beraino je budućnost engleskog fudbala, ove >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sezone 21-godišnji napadač je postigao osam golova u svim takmičenjima.

VBA je ove sedmice zbog loših rezultata otpustio menadžera Alana Irvajna, a očekuje se dolazak nekadašnjeg trenera Totenhema Tima Šervuda.

Tim iz Birmingema je poražen u poslednja tri kola pa je na polovini sezone u Premijer ligi tek 16. sa 17 bodova, jednim više od ekipa iz zone ispadanja.

WBA u ponedeljak gostuje Vest Hemu, koji se bori za plasman u Ligu šampiona.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.