Izvor: N1 televizija, 05.Mar.2021, 16:21

WADA istražuje Has: Sme li ruska zastava na bolidu ili ne?

Formula 1 tim Has nalazi se pod istragom Svetske antidoping agencije zbog novog farbanja na bolidu koji će u predstojećoj sezoni voziti ruski vozač Nikita Mazepin. Takvo prikazivanje boja Rusije kosi se sa odlukom Agencije da se ne dozvoli isticanje državnih simbola te države u sklopu kazne zbog sistematskog dopinga ruskih sportista.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

F1: Has u problemu zbog ruske zastave

Izvor: B92, 05.Mar.2021

Formula 1 tim Has nalazi se pod istragom zbog novog izgleda bolida na kome je naslikana ruska zastava zbog Nikite Mazepina, njihovog novog člana...Has je u petak otkrio novi dizajn svog VF-21 bolida i na njemu se jasno vide bela, plava i crvena boja, baš kao na zastavi Rusije...To je učinjeno u čast...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.