Vulvsi se ne šale, stiže nezamenjiva karika evropskog prvaka!

Izvor: Sportske.net, 08.Jun.2018, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulvsi se ne šale, stiže nezamenjiva karika evropskog prvaka!

Kako prenose engleski mediji, ekipa Vulverhemtpona nalazi se na pragu velikog pojačanja.

Vulvsi su ušli u Premijer ligu, osvojili su Čempionšip, a vlasnici kluba imaju velike ambicije.

Imaju odličnu saradnju sa superagentom Žoržijem Mendešom i veliki broj portugalskih igrača već je u njihovim redovima.

Bilo je pisanja da je Mendeš spreman u njihove redove da preseli i beka Valensije Žoaa Kansela, koji je na radaru Intera, u kojem je minulu sezonu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << proveo na pozajmici, kao i Juvenutsa, koji je navodno sada prvi favorit za njegov potpis.

On ipak ne želi na "Molinu", ali bi zato njegov kolega iz reprezentacije mogao da pojača novajliju u Premijer ligi.

Naime, golman portugalske reprezentacije Rui Patrisio, uskoro bi mogao da stavi paraf na ugovor sa Vulverhempton Vonderersima.

Iskusni golman je rešen da napusti Sporting nakon 12 godina, on je predao i zahtev za raskid ugovora, nakon što je uprava odbila ponudu upravo Vulvsa za njegove usluge od 18 miliona evra.

Nakon toga je i maltretiran od strane navijača i to u prostorijama kluba, rešio je da raskrsti sa lisabonskim "Lavovima" i sada bi u Vulvse mogao da stigne kao slobodan igrač.

Veliko pojačanje za ekipu Nuna Espirita Santa, koju bi uskoro mogao da pojača i reprezentativac Meksika, više o tome OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.