Vulićević: Voleo bih da igram u LŠ

Izvor: B92, 21.Jun.2013, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulićević: Voleo bih da igram u LŠ

Fudbaler Vojvodine Miroslav Vulićević rekao je da bi voleo da pređe u Partizan, ali da se o njegovom eventualnom transferu pita i klub iz Novog Sada.

"Sećam se da je i kada sam dolazio u Vojvodinu pre par godina iz Javora postojalo interesovanje crno-belih', bilo je dogovora, ali kockicese nisu složile. Naravno da bih voleo da igram u kvalifikacijama za Ligu šampiona, to je krem evropskog fudbala. Ipak, trenutno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam član Vojvodine i spremam se za Ligu Evrope", izjavio je Vulićević na Zlatiboru.

Trener Partizana Vuk Rašović i sportski direktor Albert Nađ prethodno su potvrdili da je tim iz Humske zainteresovan za desnog beka Vojvodine.

"Ispada da sam nikad bliži Partizanu, a to je zato što smo u istom hotelu. Sve što znam o intersovanju 'crno-belih' čuo sam od medija. Nije mala stvar kada vas traži klub kao što je Partizan. Naravno, pita se i Vojvodina", dodao je Vulićević, koji se osvrnuo i na priče da je fudbalerima Vojvodine zabranjeno da prelaze u redove večitih rivala.

"To nije istina, predsednik je odredio cenu, pa ko prihvati uslove kod njega i možemo da pređemo".
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vulićević: Voleo bih da igram u LŠ

Izvor: B92, 21.Jun.2013

Fudbaler Vojvodine Miroslav Vulićević rekao je da bi voleo da pređe u Partizan, ali da se o njegovom eventualnom transferu pita i klub iz Novog Sada...Desni bek je velika želja trenera Partizana Vuka Rašovića, a mogućnost transfera najavio je i sportski direktor "crno-belih" Albert Nađ..."Postojalo...

Nastavak na B92...

Vulićević: Voleo bih da igram kvalifikacije za LŠ

Izvor: Press, 21.Jun.2013

- Sećam se da je i kada sam dolazio u Vojvodinu pre par godina iz Javora postojalo interesovanje crno-belih, ali je ostalo samo na tome. Naravno da bih voleo da igram u kvalifikacijama za Ligu šampiona, to je krem evropskog fudbala. Ipak, u ovom trenutku i dalje sam član Vojvodine - rekao je Vulićević. ..Ranije...

Nastavak na Press...

VULIĆEVIĆ: Hoću u Partizan zbog Lige šampiona

Izvor: Kurir, 21.Jun.2013

Šef struke crno-belih rekao je ra da je Vulićević igrač po njegovom ukusu i da bi voleo da ga vidi u Partizanovom dresu..Fudbaler Vojvodine Miroslav Vulićević rekao je danas da nema informacija da ga Partizan želi, ali da je počastvovan time što ga trener crno-belih Vuk Rašović priželjkuje...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.