Vulgarna reakcija Ronalda na skandiranje Mesi, Mesi VIDEO

Izvor: B92, 26.Feb.2024, 10:51

Vulgarna reakcija Ronalda na skandiranje "Mesi, Mesi" VIDEO

Kristijano Ronaldo opet je dozvolio svom egu da zaseni njegov fudbalski učinak.

Al Nasr je u nedelju pobedio Al Šabab 3:2 u gostima, uz pogotak Portugalca iz penala u 21. minutu.

Međutim, u javnosti se ne priča o samoj utakmici već o potezu koji je Ronaldo napravio na samom kraju meča.

Naime, domaći navijači su tokom celog susreta provocirali Ronalda povicima "Mesi, Mesi", ali Portugalac nije uspeo da ih ignoriše do kraja.

U jednom trenutku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << više nije mogao da se kontroliše pa je na vulgaran način odgovorio gledaocima.

Iako incident nisu snimile televizijske kamere, kritike na račun 39-godišnjeg Ronalda su brzo usledile, a lokalni mediji navode da je Fudbalski savez Saudijske Arabije otvorio istragu.

Inače, Ronaldo je doveo Al Nasr u vođstvo golom iz penala u 21. minuti, a na identičan način je Karasko izjednačio u osmom minutu sudijske nadoknade prvog poluvremena.

U drugom poluvremenu je usledio šou Taliske koji je postigao dva gola za goste, dok je još jedan gol za domaće zabio Karlos Žunior.

Al Nasr je drugi na tabeli saudijske Pro lige sa četiri boda manje u odnosu na Al Hilal naših Aleksandra Mitrovića i Sergeja Milinković-Savića, koji ima i utakmicu manje.

Ronaldo je ove sezone postigao 22 i trenutno je vodeći strelac saudijske lige.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.