Vulvsi ne žele dva povređena igrača i četiri pika za Batlera

Izvor: B92, 26.Okt.2018, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulvsi ne žele dva povređena igrača i četiri pika za Batlera

Minesota Timbervulvsi ne žele da puste Džimija Batlera u Hjuston Roketse za četiri buduća pika prve runde, Brendona Najta i Markisa Krisa.

Hjuston hoće da dovede Batlera u svoje redove i Timbervulvsima su ponudili nešto nesvakidašnje – četiri nezaštićenja pika prve runde, ali su u taj trejd uključili ugovore Najta i Krisa kako bi se plate izjednačile i kako bi trejd bio moguć.

Ipak, obojica su sklona povredama i Vulfsi ne žele da daju Džimija za to, iako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << će dobiti četiri pika.

Prema pravilima najjače lige sveta u jednom trejdu nije moguće ponuditi više od četiri pika prve runde, kao ni to da oni budu u "vezanim" sezonama. Zbog toga je na sto Timbervulvsa stigao papir sa ponudom da im budu ustupljeni pikovi na draftu 2019, 2021, 2023. i 2025. godine.

Saga oko Džimija Batlera traje već nekoliko nedelja, najozbiljniji kandidat bio je Majami Hit, međutim usled veoma lošeg starta sezone Roketsi žele da vide jednog od najboljih igrača na obe strane parketa u svom timu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.