Izvor: Beta, 20.Jan.2011, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vuković zadovoljan plasmanom u drugu fazu SP

BEOGRAD, 20. januara 2011. (Beta) - Selektor rukometne reprezentacije Srbije Veselin Vuković rekao je u četvrtak "da mu je pao teret sa ledja" posle plasmana njegove ekipe u drugu fazu takmičenja Svetskog prvenstva u Švedskoj.

Rukometaši Srbije odigrali su u sredu nerešeno protiv Hrvatske 24:24, u utakmici četvrtog kola Grupe C i kolo pre kraja plasirali se u drugu fazu takmičenja.

"Pao mi je teret sa ledja, definitivno. Mislim da možemo i bolje da igramo, ako budemo bili koncentrisani i pokažemo želju koju smo imali 50 minuta protiv Danske, ali i igru u odbrani tokom meča protiv Hrvatske. Kada smo počeli pripreme, rekao sam da moramo korak po korak, jer je to proces", rekao je Vuković.

"Sada nas očekuju teške utakmice, idemo dalje sa jedinom idejom, da svaku narednu utamicu odigramo što bolje, da vidimo da li možemo u takvim utakmicama nekoga prevariti i pobediti", dodao je on.

Reprezentativac Srbije Momir Rnić rekao je da su svi zadovoljni bodom protiv Hrvatske i da ekipa treba da se okrene takmičenju u drugoj fazi. Rukometaši Srbije u četvrtak od 20.30 igraju protiv Ruminije, utakmicu petog kola Grupe C.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vuković: Skinuli smo teret sa leđa

Izvor: Blic, 20.Jan.2011

Selektoru reprezentacije Srbije Veselinu Vukoviću laknulo je nakon osvojenog boda u meču sa Hrvatskom posle kojeg su "orlovi" obezbedili plasman u drugi krug. ..Vuković smatra da će Srbija u nastavku takmičenja igrati bolje jer neće osećati toliki pritisak..."Skinuli smo teret sa leđa.Mislim...

Nastavak na Blic...

Vuković srećan zbog plasmana u drugu fazu SP

Izvor: Studio B, 20.Jan.2011

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Veselin Vuković rekao je "da mu je pao terer sa leđa" posle plasmana njegove ekipe u drugu fazu takmičenja Svetskog prvenstva u Švedskoj...Rukometaši Srbije odigrali su sinoć nerešeno protiv Hrvatske 24:24, u utakmici četvrtog kola Grupe C i kolo pre kraja...

Nastavak na Studio B...

Vuković zadovoljan

Izvor: RTS, 20.Jan.2011

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Veselin Vuković rekao je "da mu je pao teret sa leđa", posle plasmana Srbije u drugu fazu takmičenja Svetskog prvenstva u Švedskoj. ..Rukometaši Srbije odigrali su sinoć nerešeno protiv Hrvatske 24:24, u utakmici četvrtog kola Grupe C i kolo pre kraja...

Nastavak na RTS...

RUKOMETAŠI BEZ EUFORIJE

Izvor: Kurir, 21.Jan.2011, 09:32

I dalje su skromni! Remijem protiv selekcije Hrvatske rukometna reprezentacija Srbije uspela je da se plasira u drugi krug takmičenja na 22. svetskom prvenstvu u Švedskoj i tako ostvari primarni cilj na ovom šampionatu. Selektor Veselin Vuković kaže kako je ovim uspehom svima u nacionalnom timu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.