Vuković svima plaća piće zbog isključenja

Izvor: Sportski Žurnal, 15.Jan.2013, 22:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vuković svima plaća piće zbog isključenja

Selektor Veselin Vuković će morati celoj ekipi da plati piće. Nije u pitanju nikakva opklada, već je dogovor u timu Orlova da ko zaradi dva minuta kazne zbog prigovora, čitavom timu plaća piće.
- Ne znam ko se setio tog dogovora, ali tačno je, tako da svima plaćam turu pića. Ali, kako se niko nije setio da kaže to kad je Nikac zaradio kaznu… – kroz smeh je Vuković dobacio Petru Nenadiću.
ČEKAO SAM DA ZAPNU
Za razliku od prethodnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << dana, Veselin Vuković nije bio ljut na igrače, pun razumevanja za loš start meča protiv Saudijske Arabije, strateg Orlova je branio izabranike i objasnio:
- Ovakve utakmice nikada nisu lake, jer svi očekuju pobedu. Svi znate da su ovo mečevi koje pravi timovi ne vole da igraju, a mi smo evo, došli do toga. Arabija je imala motiv da igra dobro, najbolje što zna, i to je bilo odlično. Mi smo na drugoj stranu igrali nešto lošije prvo poluvreme, u drugom je bilo bolje, a golman Arabije nam je zadavao prilično velike muke.
Drugo poluvreme je bilo prilično dobro, šansu su ponovo dobili svi igrači?
- Shvatili su u nastavku da moraju da zapnu i kad su to uradili više nisu imali problema. Ovaj meč nam je poslužio kao priprema za duele koje nam mnogo više znače. Mislim da su momci korektno odradili posao. U prvom delu smo promašili dosta šansi, ali je bitno da smo uspeli brzo da se vratimo tamo gde nam je mesto i ponovo zaigramo ono što nas je uvek krasilo, jaku odbranu.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.