Vuković cilja treće mesto

Izvor: S media, 11.Jan.2011, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vuković cilja treće mesto

Veselin Vuković, selektor rukometne reprezentacije Srbije, ocenio je da je najvažnije da igrači na Svetskom prvenstvu u Švedskoj daju sve od sebe i nije želeo da prognozira za koje mesto će to biti dovoljno.

Svetsko prvenstvo održaće se od 13. do 30. januara u Švedskoj. Srbija će igrati u Malmeu u grupi C sa Alžirom, Australijom, Rumunijom, Hrvatskom i Danskom.

RTS pravi "sapunicu" od rukometnog SP

Balić ne veruje u Srbiju

Vuković: U >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Švedskoj da budemo među sedam

Od meča sa Rusima sakupljeno 250.000 dinara

Bojinović: Spreman sam za Švedsku

Rukometaši ubedljivi

- Cilj je da u svaku utakmicu uđemo da odigramo najbolje što možemo. Mislim da je vraćen kolektivan duh u reprezentaciju i da možemo da odmerimo snage sa svakim u grupi. Cilj je da damo sve od sebe, tako da niko nema pravo da nam nešto zameri - jasan je Vuković.

Prema njegovim rečima, nema potrebe da bilo koga igrači precenjuju, ni da se plaše pobede.

- U ovom trenutku Danska i Hrvatska su favoriti na papiru u našoj grupi. Mi i Rumunija treba da se borimo za treće mesto koje vodi u naredni krug. Reprezentacija je i ranije imala kvalitet da bilo koga pobedi, ali nije dovoljno pobediti u jednoj utakmici, već u kontinuitetu. To mi ne možemo.

Reprezentacija Srbije počinje takmičenje na Svetskom prvenstvu u Švedskoj u petak 14. januara, kada se u 20:45 sastaje sa Alžirom.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.