Vuković: Razočaran sam odnosom pojedinaca

Izvor: Sportski Žurnal, 06.Nov.2011, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vuković: Razočaran sam odnosom pojedinaca

Šta kaže selektor Veselin Vuković posle tri meča na Kupu nacija:
- Odakle početi. Razočaran sam odnosom pojedinaca u prvom poluvremenu i kada je taj problem u pitanju stvarno moram da razmislim šta ću da radim. Protiv Hrvata smo izgubili i Manojlovića na sve ostale povrede koje su nas snašle. Tanki smo na sredini u odbrani. Pokušali smo kroz rotacije probamo da stignemo visoko vođstvo. Igra u odbrani i odnos su bili kvalitetniji, ali nam je zafalilo vremena i svežiine, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << povredio se i Pavić, na zagrevanju Šešum list leve noge... Razmisliću kako dalje.
Šta se to zbiva Orlovima objašnjavao je i Žarko Šešum:
- Nedopustivo promašivali u prvom poluvremenu, primili dosta lakih golova iz kontri. Drugi deo igresmo i dobili i to bi trebalo da bude recept kako treba od početka da pristupimo. Ne smemo da primamo lake golove na našem terenu, ishitreno šutiramo. Tek u nastavku smo podigli borbenost, ali kao što reče selektor zafalilo nam je vremena i igrača u rotaciji. Nemamo mnogo vremna do prvenstva, a tako mnogo stvari treba da popravimo, podignemo mobilnost na najviši nivo.



Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.