Vuković: Pripreme za EP će biti mnogo bolje

Izvor: Vesti-online.com, 06.Feb.2011, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vuković: Pripreme za EP će biti mnogo bolje

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Veselin Vuković kaže da će pripreme za Evropsko prvenstvo 2012. godine, gde je naša zemlja domaćin, biti daleko temeljnije i bolje, za razliku od onih pred nedavno završeno Svetsko prvenstvo u Švedskoj gde su "orlovi" završili na 10. mestu.

Vuković kaže da je skandinavska akcija pokazala koji su nedostaci koji će biti eliminisani kroz pripreme za EP.

"Već imamo plan i program za EP. Nismo ga imali za SP, jer su nas >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << mnogi otpisali još pred baraž sa Česima. Niko nije razmišljao o pripremama, jer je delovalo da nećemo proći kvalifikacije. Posle je bilo kasno", objašnjava Vuković i dodaje:

"Rekao sam i ranije da je mnogo rada potrebno da bi se napravila razlika između poraza i pobede od jednog gola razlike. Zato sada na vreme krećemo sa pripremama, ova godina je po mnogo čemu posebna. Vreme nam je najveći protivnik, moramo da iskoristimo svaku priliku. Ako treba, možemo da povedemo na Zlatibor i njihove porodice, devojke, da napravimo opuštenu atmosferu, ali u kojoj će se ozbiljno raditi za dobrobit nacionalnog tima", rekao je za "Novosti" Vuković.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.