Vuković: Napašćemo i Špance i Poljake!

Izvor: Vesti-online.com, 27.Mar.2012, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vuković: Napašćemo i Špance i Poljake!

Selektor rukometaša Srbije Veselin Vuković rekao je da na kvalifikacionom predolimpijskom turniru u Španiji, neće biti nikakvih kalkulacija njegove ekipe.

"Nema kalkulacije - napašćemo i Špance i Poljake. Udaraćemo na svakog protivnika, kako nam budu dolazili" kategoričan je bio u izjavi za "Sport“ selektor, Veselin Vuković.

"Moramo da se privikavamo na takav odnos prema utakmicama. Nikada nisam razmišljao kako da izgubim, nego kako da pobedim. Vidim i da >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kod momaka ne postoji namera da se štede. Oni žele da se nadigravaju sa svakim. Ukoliko nam ne bude ništa išlo protiv Španaca, moguće je da donesem odluku da se ne trošimo previše, bez preke potrebe. Nadam se, međutim, da ćemo da imamo svoj dan. Pokazali su naši igrači da mogu da se iščupaju i onda kada im ne ide onako kako svi žele", dodao je Vuković.

Rukomet je, posle Evropskog prvenstva i osvojenog srebra, ponovo među omiljenim sportovima u Srbiji.

"Vrlo je važno da ne bude povreda, da momci budu spremni i zaborave sve ono što je bilo u Beogradu! Niko pred nama neće da padne u nesvest zbog onoga što smo pokazali u januaru. U sportu uvek iznova moraš da potvrđuješ kvalitet", zaključio je strateg našeg nacionalnog tima, koji je ranije odredio putnike u Španiju.

"Orlovi" se u petak okupljaju u Španiji, gde će se pripremati za mečeve sa selekcijom domaćina, Poljskom i Alžirom. Dve najbolje ekipe obezbediće mesto na Olimpijskim igrama u Londonu, a turnir se održava u Alikanteu od 6. do 8. aprila.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Vuković: Napašćemo i Špance i Poljake!

Izvor: TvojPortal.com, 28.Mar.2012, 08:42

Izvor: vesti online. Selektor rukometaša Srbije Veselin Vuković rekao je da na kvalifikacionom predolimpijskom turniru u Španiji, neće biti nikakvih kalkulacija njegove ekipe.. "Nema kalkulacije - napašćemo i Špance i Poljake. Udaraćemo na svakog protivnika, kako nam budu dolazili" kategoričan...

Nastavak na TvojPortal.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.