Vukovi i Legionari otvaraju sezonu utakmicom za srce Tijane Ognjanović

Izvor: Blic, 25.Mar.2013, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Vukovi" i "Legionari" otvaraju sezonu utakmicom za srce Tijane Ognjanović

Klub američkog fudbala „Vukovi“ pridružio se humanitarnoj akciji za pomoć osmogodišnjoj Tijani Ognjanović, kojoj je neophodna transplantacija srca..

Utakmica će otvoriti sezonu u Sportsklub Superligi, a sastaće se beogradski Vukovi i Legionari iz Sremske Mitrovice

Karte za meč koji će početi u nedelju 31. marta u 16 časova koštaju simboličnih 100 dinara, a prihod od ulaznica ide u fond za transplantaciju srca u SAD.

Omogućeno je i da se karta može kupiti i po višoj ceni, u skladu sa finansijskim mogućnostima posetilaca, a više informacija o akciji za pomoć devojčici može se naći na zvaničnom sajtu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Humanitarna utakmica na Adi Ciganliji

Izvor: Večernje novosti, 26.Mar.2013, 13:54

Klub američkog fudbala „Vukovi“ pridružio se humanitarnoj akciji za pomoć osmogodišnjoj Tijani Ognjanović koja se već nekoliko godina bori da dobije novo srce. Ljubitelji sporta koji žele da podrže ovu akciju, imaju priliku da to i učine u nedelju 31. marta u 16h na Adi Ciganliji, na otvaranju...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.