Vukomanović preuzeo Standard posle ostavke Luzona

Izvor: Sportal.rs, 20.Okt.2014, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vukomanović preuzeo Standard posle ostavke Luzona

Belgijski Standard ostao je bez trenera pošto je ostavku na tu funkciju podneo Gaj Luzon, a njegov posao do daljeg će obavljati srpski stručnjak Ivan Vukomanović, koji je bio asistent Izraelca.

Luzon je vrlo loše startovao u prvenstvu Belgije. Novi neuspeh ekipa iz Liježa pretrpela je za vikend protiv poslednjeplasiranog Zulte Varegema na svom terenu. Taj meč je prekinut zbog ispada navijača u trenutku kada su gosti vodili i biće, izvesno je, registrovan službenom pobedom u korist >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << "fenjeraša".

Posle 11 kola Standard je sakupio samo 12 poena i nalazi se u drugoj polovini tabele, što je nateralo Luzona da preuzme odgovornost i podnese ostavku posle godinu i po dana na klupi ekipe.

- Gaj Luzon je saopštio ekipi da je dao otkaz - saopštio je klub iz Liježa, prenose strani mediji.

Vukomanoviću će ovo biti prvi angažman na poziciji šefa stručnog štaba. U igračkoj karijeri branio je boje Zvezde, Rada, Antverpena, Lokerena, Kelna, Alanije...

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.