Vukoičić: Sledi nedelja raspleta

Izvor: B92, 14.Dec.2012, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vukoičić: Sledi nedelja raspleta

Trener Crvene zvezde Vlada Vukoičić rekao je da njegova ekipa utakmicom sa Radničkim ulazi u seriju utakmica koje bi mogle da budu presudne za nastavak sezone.

"Sledi nam vrlo važna serija mečeva pred pauzu. Ovo bi mogla da bude nedelja raspleta za nas i još neke klubove. Jedino razmišljanje nam je da pobedimo sva tri meča koja nam predstoje na našem terenu i pokažemo da možemo da ostanemo pri vrhu tabele", rekao je Vukoičić.

Crveno-beli će se sa Radničkim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sastati u 13. kolu Jadranske lige, u subotu od 19h u hali Pionir, a do zimske pauze ugostiće još Split (18. decembra) i Zadar (22. decembra).

Zvezda je trenutno u grupi timova koji dele treće mesto sa po sedam pobeda i pet poraza. Tu su još Budućnost, Radnički i Cedevita. Ispred njih nalaze se vodeća Igokea (10-2) i drugoplasirani Partizan (9-3). Crveno-beli su posle serije od 11 pobeda doživeli dva uzastopna poraza, od Budućnosti u Podgorici i španskog Kahasola u Beogradu (u Evrokupu).

"Ekipa je motivisana da odigra bolje nego prošle nedelje i anulira sve negativno što se desilo. Radnički je u prednosti što igra utakmice na svakih sedam dana, a mi na tri-četiri, ali koliko god to bilo teško, to je privilegija i mi smo zadovoljni. Jasno je da dve utakmice nedeljno ne igraju loši ili prosečni timovi", istakao je Vukoičić.

On je dodao da pod vođstvom trenera Miroslava Nikolića ekipa Radničkog igra ofanzivnu košarku, a da veliki fond igrača na svim pozicijama Kragujevčanima daje mogućnost da igraju različite stilove.

"Radnički je trenutno najefikasniji tim u ligi, a pored dobre igre u napadu, u odbrani koriste iskustvo svojih igrača“.

Košarkaški klub Crvena zvezda u petak je produžio sponzorski ugovor sa kompanijom Balkan bet.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KK ZVEZDA: Nedelja raspleta

Izvor: Mondo, 14.Dec.2012

Trener crveno-belih Vlada Vukoičić ocenio je da bi predstojeće utakmice njegovog tima u Pioniru mogle da budu presudne za nastavak sezone. U subotu u Beograd stiže Radnički (19.00)...Crvena zvezda Diva, Budućnost, Radnički i Cedevita posle 12 kola ABA lige imaju skor 7-5. Olimpija i Skoplje po...

Nastavak na Mondo...

ABA LIGA: Radnički ne zna za poraz od Zvezde u “Pioniru”

Izvor: Telegraf.rs, 14.Dec.2012

- Ovo bi mogla da bude nedelja raspleta za nas i još neke klubove. Jedino razmišljanje nam je da pobedimo sva tri meča koja nam predstoje na našem terenu i pokažemo da možemo da ostanemo pri vrhu tabele - rekao je Vlada Vukoičić, trener Zvezde

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.